Nieuwe samenwerkingen Fietsfestival Drenthe

Op 19, 20 en 21 augustus wordt in Hoogeveen het Fietsfestival Drenthe (voorheen Trappen Happen en Stappen) georganiseerd. Jong en oud kunnen op deze dagen genieten van mooie fietsroutes (30/40 en 60 kilometer) en een gezellig programma. Naast bekende partners zijn er dit jaar ook nieuwe partners aangehaakt en daar is de organisatie ontzettend blij mee.

Myrthe Strijker van de organisatie vertelt trots:  ‘Onder andere Azor, Pearle, Autotaalglas Emmen-Assen, Toyota Auto Drenthe Groep, Greenledwalls, Professor Pannenkoek en BijHarry zijn als partners bij ons mooie fietsevenement aangesloten en dat is fantastisch. Zij hebben onderweg een stopplek geadopteerd, waardoor de deelnemers kunnen genieten van entertainment in de vorm van bijvoorbeeld dans, muziek of theater. Daarnaast zorgen zij onderweg zelf voor leuke acties of dragen op een andere manier bij om het evenement een nog groter succes te maken. Naast deze partners is ook Luppes & Co Tweewielers weer van de partij. ‘Met Luppes & Co hebben wij al een jarenlange samenwerking’ vervolgt Myrthe. ‘Zij verzorgen onderweg de pechhulp. Mochten er deelnemers met een lekke band komen te staan of op een andere manier pech hebben, dan kunnen zij contact opnemen en Luppes & Co en zij komen langs voor hulp of zorgen voor een vervangende fiets. Alleen de materiaalkosten hoeven dan betaald te worden’.

Fietsfestival Drenthe
Mee doen aan het Fietsfestival Drenthe kan één, twee of drie dagen, waarbij rekening gehouden wordt met de geldende Corona maatregelen waardoor er bijvoorbeeld gestart wordt in tijdslots. Daarnaast kunnen er alleen online tickets gekocht worden en de ticketverkoop gaat hard! Wil je verzekerd zijn van een startbewijs met een starttijd die jou het beste past, ga dan naar: www.fietsfestivaldrenthe.nl. Tot en met 29 juli profiteer je nog van de early bird korting, daarna kunnen er alleen nog tickets gekocht worden tegen regulier tarief.

Contact

Wij horen graag van u.

Wanneer u onderstaand formulier invult zullen wij binnen twee dagen contact met u opnemen.

Contactgegevens

Fietsfestival Drenthe

T: 085 004 30 24
E: info@fietsfestivaldrenthe.nl

Copyright © 2021 | Design: Niquell | Pricacy statement en Disclamer