FIETSFESTIVAL DRENTHE NIEUWE NAAM FIETSEVENEMENT TRAPPEN HAPPEN & STAPPEN

Op 19, 20 en 21 augustus kunnen fietsliefhebbers Hoogeveen en omgeving verkennen. Het jaarlijkse fietsevenement Trappen, Happen en Stappen wordt wederom georganiseerd. In een iets andere opzet en onder een nieuwe naam, namelijk Fietsfestival Drenthe.  

Het bestuur en de organisatie hebben de vijf edities van Trappen Happen & Stappen geëvalueerd en kwamen gezamenlijk met de ambitie om het fietsevenement verder te professionaliseren. Dat betekende in de eerste plaats om, op verzoek van veel fietsers, standaard een 60 kilometer route aan het programma toe te voegen. ‘Dit naast de gebruikelijke 30 en 40 kilometer route’, aldus Monique Huizenga van de organisatie. Daarnaast ondergaat het evenement ook een naamswijziging. Huizenga vervolgt: ‘we veranderen de naam in Fietsfestival Drenthe. Dit heeft onder andere te maken met de veranderde opzet. De afgelopen jaren gaven wij onderweg kleine hapjes weg, die aangeboden werden in samenwerking met horecabedrijven. Door Corona kunnen wij lokale horeca-partners hiervoor niet meer benaderen. Zij hebben een verschrikkelijk moeilijk jaar achter de rug en daarnaast mogen niet verpakte hapjes ook niet zomaar uitgegeven worden. Uiteraard blijft het happen onderweg betaald mogelijk. Deelnemers kunnen bij het aanmelden een leuke passende lunch- of borrelbox bestellen, die klaar staat bij vertrek of opgehaald kan worden bij een stopplaats.

Festival

Het aanbieden van muziek, theater en ander vermaak onderweg blijft wel. ‘Deelnemers kunnen het zien als een festival dat zij fietsend afleggen en daar past de naam ‘Fietsfestival Drenthe’ natuurlijk perfect bij’. Op dit moment is de organisatie druk met alle voorbereidingen. Het belooft weer een mooi fietsevenement te worden waarbij de coronamaatregelen uiteraard in acht genomen worden.

Aanmelden

Wilt u verzekerd zijn van een startbewijs op het tijdstip dat u het beste past? Koop dan nu alvast uw tickets. Op dit moment geldt de early early bird actie, waardoor tickets met korting gekocht kunnen worden. Half juni gaan de prijzen omhoog.

Contact

Wij horen graag van u.

Wanneer u onderstaand formulier invult zullen wij binnen twee dagen contact met u opnemen.

Contactgegevens

Fietsfestival Drenthe

T: 085 004 30 24
E: info@fietsfestivaldrenthe.nl

Copyright © 2021 | Design: Niquell | Pricacy statement en Disclamer